Haan Kip Kuikens!
1jul/150

Net als oma

Vandaag, bij Scapino, in de rij bij de kassa, staat een vriendelijke vrouw. Mijn leeftijd, schat ik in?Een vrouw die niet alleen vanwege haar vriendelijkheid  ons kuikentje' s aandacht trekt, maar ook door haar "lengte". (Ja, lengte tussen haakjes, want deze dame in kwestie is net iets kleiner dan ons kuiken. )

Hij kijkt...kijkt naar mij...kijkt naar die mevrouw, en zegt vervolgens : "Het geeft niet dat je zo klein bent. Als je later een oud omaatje bent, wordt je ook steeds kleiner. Dat gebeurt bij mijn oma ook, en bij andere gewone mensen..."

Deze leuke vrouw had al véél gehoord, maar deze was nieuw voor haar...;-)

"Leuk ! Dit is weer eens wat anders dan "Heee,... kijk: een liliputter!!!"...

 

dus lieve mama/oma....het geeft helemaal niks!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.