Haan Kip Kuikens!
8mrt/110

Ik weet van niks! Echt niet!

Goed.
Deze kip is verkouden.
Dat houdt in: Mijn stem doet vreemd.

Schor, piepend, en af en toe overslaand probeert mijn stemgeluid zich vanavond verstaanbaar te maken.
(Vreemd, vanmiddag nergens last van; dat terzijde.)

Ik: "Jeetje, ik klink als een oud wijf !"
waarop ons oudste kuiken reageerde met "Wat???!!!"
Het woord "oud-wijf" past Goddank niet in het vocabulair van Haan-lief als hij het over mij heeft, dus hij verzachtte het voor ons kuiken en vertaalde het als: "Ja Ian, zo klinkt je moeder als ze tachtig is"

Nu moet ik er bij vermelden dat hij, tijdens deze vriendelijke woorden, een hap brownie in zijn snavel had...dus klonk het eerder als " Jawhw Ianhm, hmzow klinkthm jehm hmoeder alshmgr ze hmjmachtig ishm. "

Na een paar minuten klinkt er een lief stemmetje:

"Ma-ham...wat bedoelt papa met: zo klinkt je moeder als ze drachtig is? "

IK ZOU HET NIET WETEN!!!!!!!!!!!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.