Haan Kip Kuikens!
2mei/110

Beleefd..?

Vandaag...al wandelende op de Groenehilledijk, werden we "achtervolgd" door een  oud dametje, die om een praatje verlegen zat. Na een tijdje erg sociaal te zijn geweest vonden we het wel eigenlijk wel genoeg geweest :$ , en keerden we om...maar de dame hield Ian nog een tijdje aan de praat. Ian was erg beleefd, en vertelde nog even over zijn vakantie, het weer, zijn trompet, (...)en sloot af met: "...maar mijn moeder wil weg, dus..eh..dag!"

De dame in kwestie (wat slechthorend) hoorde de groet niet en zei langzaam : "Dag...jonge-man." waarop Ian dit keer beleefd, maar vooral luid besloot te antwoorden...:"Ehm..dahag..oude..vrouw !"

 

 

 

(Waarom lach je nou mam? ík zei toch niks geks?)

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.