Haan Kip Kuikens!
1jun/21Off

Beauty is in the eye of the beholder…

Sinds een tijd ben ik niet meer afhankelijk van morphine preparaten etc. Want hoe fijn het ook is dat medicatie pijn bestrijdt, het was nooit afdoende, en de bijwerkingen waren niet gering. Waardoor ik nog meer pillen moest slikken tegen bijwerkingen, en pillen om de interactie van middelen tegen te gaan,etc.

Uiteraard blijf ik afhankelijk van bepaalde middelen, maar van 21 pillen per dag, slik ik nu enkel nog de broodnodige. Oxycodon en andere troep ligt alleen voor nood nu in de kast. Wat mijn geheim is? Ik heb geen geheim. Ik deel het met liefde, en hoop anderen hiermee te inspireren dat het ánders kan! Doe er je voordeel mee..!

Cannabis! Hoe omstreden deze plant misschien is, het is zó veel heilzamer dan schadelijk. Een natuurproduct, wat ten onrechte wordt gezien als een 'kwalijke, schadelijke drug' want wanneer je dit gebruikt, in overleg met arts, en onder goede begeleiding, en van goede kwaliteit, is dit stukken beter en heilzamer dan de chemische troep die we collectief geaccepteerd hebben als medicatie.

Ik ben via de pijnpoli van het Maasstad ziekenhuis verwezen naar de transvaal apotheek. Maar ...onbetaalbaar en begeleiding van lik mijn vestje. Ik kan enkel juichen dat ik stichting wietoliepuur heb ontdekt, en me inmiddels trotse donateur mag noemen.

www.wietoliepuur.nl

Dit wordt mijn eerste blog over mijn avonturen met cannabis. Uiteraard de hilarische, grappige...want slechte ervaringen heb ik niet. Inmiddels weet ik wat mijn persoonlijke ideale dosis is, en loop ik weer..., staat de scootmobiel werkloos in de schuur, maak ik betere nachten, en is de pijn voor het eerst sinds jaren beheersbaar. Maar in de aanloop hiertoe is er genoeg te delen over de grappige gebeurtenissen tijdens mijn zoektocht hiernaar:

De bloedmaan.

Na wat experimenteren om de juiste dosis te vinden voor pijnbestrijding met edibles, was ik eindelijk pijnvrij.

Naar eigen zeggen werkte dit enkel fysiek, en was ik beslist niet onder invloed.

Little did I know…

Het was de dag dat de kranten, en (social) media bol stonden van het verschijnsel 'Bloedmaan'.
Je kent het wel…een hele bijzondere maansverduistering waarbij de maan een rode kleur krijgt als de maan helemaal achter de aarde staat en zon er niet bij kan.

Anyway, ik wilde dit fenomeen supergraag zien.
Ik had met mijn wietchocolade een kop warme chocolademelk gemaakt die avond, en ik werd wat moe. Ik besloot te gaan douchen om toch wakker te blijven.
In de badkamer keek ik naar het raam, en kon mijn ogen niet geloven! De bloedmaan was feller dan ik dacht, oranje-rood, en superhelder. Ik was zó onder de indruk dat ik ervan moest huilen. Práchtig !
Ik besloot op de rand van het bad te gaan zitten om hier in alle rust van dit natuurverschijnsel te kijken. Hoe lang ik er gezeten heb? Zeker een uur.

Tot mijn man de badkamer inliep, me vroeg wat ik daar in het donker zat te doen.

"Oh John…kijk dan hoe práchtig….de bloedmaan…kijk nou toch…zó bijzonder….wauw…"

" Schat? Are you okay? Je zit naar de reflectie van het lampje van de wasmachine te kijken…."

"Oh…."

😂😂😂😂😂😂😂

Reacties (0) Trackbacks (0)

Onze excuses, het reactie formulieren is op dit moment uitgeschakeld

Nog geen trackbacks.