Haan Kip Kuikens!
4nov/19Off

Op wieletjes

Dit kost me wat moeite. Understatement. De scootmobiel stond voor mij symbool voor "later.... Ooit". De autoimmuunziekten, w.o. Bechterew /ra/crps/fibromyalgie eisen al jaren hun tol. Vaak onzichtbaar voor anderen. Of soms zichtbaar. (af en toe een gipsje, spalkje, krukken, nog meer gewichtstoename door prednison etc)
Men ziet mij vooral in mijn "goede doen". Dan kan ik veel. Dan loop ik(stukjes) , ga ik gezellig op pad, kan ik avondjes weg met vriendinnen, zeg ik "ja" tegen leuke dingen.
Steeds vaker moet ik nee zeggen. Verplichtingen, of leuke dingen afzeggen. Keuzes maken. Verzin ik "smoesjes". Blijf ik thuis. Lig ik te lang, of al erg vroeg op bed. Slik en spuit ik meer medicatie, dan me lief is, die de pijn wat dempt, maar mijn energie opslurpt/me suf maakt, me neerdrukt.
(los van de bipolaire stoornis, die daar soms ook aan bijdraagt...)

Mijn prioriteit ligt áltijd bij het er zijn, en zorgen voor, mijn gezin, en mijn moeder. (en vader)
Soms blijft er geen energie over voor méér.

Mijn steun en toeverlaat, en grote liefde heeft er minder moeite mee dan ik. Niet vanwege -Zoals hij zegt"ik voel jouw pijn niet. "- maar vooral omdat hij mij blijft zien om wie ik ben, en wat ik wél kan. Tijd om dat zelf ook maar ten volle te gaan omarmen. Dus, bij deze... Op de foto met mijn vijand, én vriend, de scootmobiel. Hopelijk tijdelijk, we shall see. Het stelt ons in elk geval weer in staat om samen te genieten en erop uit te gaan.
(en John coacht me de lastige drempels en hobbels langs, behoed mij, (of juist omstanders... 😅) voor botsingen, want zijn ogen doen het gelukkig ook een heel stuk beter dan de mijne😁)

Mijn hart, mijn held, mijn man❤️

#blessed
#blessedwiththebest💕
#openhartig
#whatyouseeiswhatyouget

*edit:
Dit deel ik overigens niet uit aandachtsgeilheid. Want er zijn veel ergere dingen, en ik tel al mijn zegeningen, dat zijn er heel erg veel Goddank!
Maar vandaag deel ik dit om nu eindelijk mijn schaamte, en de aannames die ik heb (men zal wel denken, Corrine is lui, saai, ze laat John echt te veel doen... etc... ) nu eens eerlijk te delen. Om het mijzelf, en ónszelf wat makkelijker te maken.
Want oh wat hebben we genoten van Brugge. Waar ik wél "lekker anoniem" durfde te scooteren, en we samen nog eens dunnetjes de 50ste verjaardag van John de Haan hebben gevierd ...🙏❤️

#blessedwiththebest

Reacties (0) Trackbacks (0)

Onze excuses, het reactie formulieren is op dit moment uitgeschakeld

Nog geen trackbacks.