Haan Kip Kuikens!
17okt/19Off

17 oktober.

Vandaag is een bijzondere dag.
Mijn papa mag vandaag bij ons zijn 69ste verjaardag vieren.

Ik sta al sinds vanmorgen vroeg in de keuken, om een lekkere verjaardagsmaaltijd voor hem, en de familie te maken, maar dat is niéts bij vergeleken wat deze man dagelijks doet.
Deze allerliefste man werkt keihard, houdt een eigen zaak draaiend, tobt zelf met zijn gezondheid maar daar hoor je hem nooit over. "Niet klagen maar dragen." En als het even kan draagt hij ook mee aan de last van anderen. Niets is hem teveel, en al helemaal niet wanneer het gaat om ons, en om mijn lieve moeder.

Sinds ruim anderhalf jaar is het leven van mijn ouders drastisch veranderd. Mijn vader geeft zich 200% om mijn moeder zich zo comfortabel en goed als mogelijk te kunnen

voelen. Samen nog te kunnen genieten van kleine momentjes. Dat mama thuis kan blijven wonen. Dat vereist een enorme hoeveelheid energie, creativiteit(want de communicatie blijft moeizaam door de afasie na het herseninfarct)
En niet te vergeten... bergen liefde.
Die zijn er in overvloed.

Wat hou ik intens veel van je papa.
Je bent geweldig. Als papa, en als mens. Dat mag wel eens gezegd. Al hou je daar helemaal niet van.
Jij vindt dit alles " gewoon"... Want "zo hoort het, dat doe je voor elkaar". Maar papa, het is heel bijzonder wat je allemaal doet, en hoe je het allemaal doet. En dan tussen neus en lippen door ook gewoon stoppen met roken na 50 jaar. Ik ben zo trots als een aap!

Wat geniet ik van onze gesprekken, diepgaande discussies, je "van Oosten grapjes", onze gezamenlijke passie voor kunst en muziek.

Wat ben ik trotserdantrots en dankbaar dat ik me jouw dochter mag noemen.
Ik hoop en bid dat we nog vaak dit soort mooie mijlpalen mogen blijven beleven en vieren, met elkaar, en de lieve familie om ons heen. ♥️

Reacties (0) Trackbacks (0)

Onze excuses, het reactie formulieren is op dit moment uitgeschakeld

Nog geen trackbacks.