Haan Kip Kuikens!
31dec/180

Oud en Nieuw 2018-2019

Het was een bewogen jaar. Een jaar waarin verlies en rouw centraal hebben gestaan. Waarin we leerden dat afscheid nemen ook een nieuwe manier van vasthouden kan betekenen. Waarin verdriet ook samen kan gaan met verbinding en hoop. Waarin we leerden met vallen en opstaan hoe veerkrachtig we kunnen zijn. Een jaar waarin we leerden, dat wanneer er geen woorden waren, er altijd de taal van de liefde was. En dat die er altijd zal zijn.
Een jaar waarin we op sociaal vlak moesten doseren, en waarin we zo dankbaar zijn geweest ( en nog!) voor vrienden en familie die ons hierin aanvoelden en steunden.
Een jaar met nieuwe uitdagingen, waaronder hele fijne. Studie, werk, vrijwilligerswerk.
Een jaar waarop we met gemengde gevoelens terugkijken. Blij dat het jaar voorbij is, dankbaar voor de lessen die we leerden, en dankbaar en zoveel liefde voor de mensen om ons heen. Verdrietig om wat en wie we moeten missen...maar intens dankbaar voor alle herinneringen.

Waar geen woorden zijn, is er altijd nog de Liefde.

We wensen iedereen een mooi nieuw jaar. Waarin je de beste versie van jezelf kunt zijn, en een ander de ruimte kunt geven dit ook te zijn.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.